Top 10 Vakantiebestemmingen

Er zijn zoveel landen te ontdekken dat je jarenlang zou kunnen reizen. Jammer genoeg kunnen de meesten maar één keer per jaar op vakantie, en ja, dan wil je natuurlijk wel naar een leuke bestemming. Hier komen 10 vakantiebestemmingen aan, sommige zijn klassiekers, anderen misschien wat onverwacht.

  1. Denemarken

Denemarken is een prachtig land, en ook nog eens redelijk dicht bij Nederland. Toch reizen de meeste Nederlanders richting het zuiden tijdens de vakantie. In de zomer is het er zo rond de 20 graden, en dat is heerlijk als je lekker actief bezig wil zijn. Naast Kopenhagen kun je ook naar steden zoals Aarhus gaan. Vanuit Kopenhagen ben je via de brug in minder dan een uur in Zweden.

  1. Nepal

Wil je iets betekenen voor anderen tijdens je vakantie, dan kun je naar een land als Nepal gaan. Ze hebben onze hulp hard nodig om hun huizen te herbouwen na de grote aardbeving. Door met de lokale bevolking om te gaan leer je ook nog eens veel van de cultuur.

Hawaïi

  1. Hawaï

Het is een eindje vliegen, maar zeker de moeite waard! Een heerlijke vakantiebestemming voor wanneer je twee of drie weken weg kunt.

  1. Azerbeidzjan

Dit is een land dat erg in opkomst is, het perfecte moment dus om er op vakantie te gaan, voor het  te toeristisch wordt.

  1. India

India is een groot land waar veel te ontdekken valt. Perfect om te gaan backpacken met vrienden.

  1. Brazilië

Er zijn nog veel rustige plekjes te vinden waar je goed kunt surfen, zoals bijvoorbeeld Jericoacoara.

  1. Australië

Ga eens drie of vier weken met een camper of backpack door dit prachtige land reizen.

Australia

  1. Peru

De Inca Trail lopen in Peru is voor velen synoniem van een perfecte vakantie.

  1. Italië

Naast het wel bekende Rome en Venetië is ook Napels een prachtige stad om te bezoeken.

  1. Amerika

Trek de natuur in en bezoek de Grand Canyon.

Save

Save

Save