Wil je binnenkort op vakantie naar het buitenland en wil je hiervoor graag een hotel reserveren? Houd er dan rekening mee dat het meestal nodig is om je creditcardgegevens op te geven bij het boeken van een hotel in het buitenland als je een hotel zonder creditcard wilt reserveren dan moet je vaak lang zoeken uit gelukkig zijn er websites die het meeste van het zoekwerk al voor je gedaan hebben. We vertellen je graag wat meer over de beste manier waarop je eenvoudig hotels kan vinden waar het niet nodig is om met een creditcard te betalen.

Meestal is een creditcard nodig bij het boeken van een hotel

Zoals we al even genoemd hebben, is het meestal nodig om te betalen met een creditcard. Het hotel heeft dan altijd de zekerheid dat er achteraf kosten berekend kunnen worden. Bijvoorbeeld als de mini bar leeggedronken is of als er schade aan de hotelkamer is toegebracht. Toch zijn er ook andere manieren om een hotel te kunnen boeken zonder creditcard. Bijvoorbeeld als je contant betaald of als het hotel de mogelijkheid biedt om online te betalen.

Ontdek voordelige hotelketens langs de snelweg

Er zijn een aantal bekende hotelketens die je vooral langs de snelweg kunt vinden. Vaak zijn dit voordelige hotels die allemaal op dezelfde manier zijn ingericht. Dat hoeft niet per se erg te zijn, want als je gewend bent aan deze inrichting, kom je wellicht graag terug bij een soort zelfde hotel. Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van de Formule 1 hotels. Hier kan je goedkoop overnachten en hoef je vaak niet eens met een creditcard te betalen.

In Duitsland overnachten zonder creditcard

Een hotel boeken in Duitsland is meestal meestal ook alleen mogelijk met een creditcard. Voor Nederlandse vakantiegangers en mensen die reizen voor hun werk is een hotel in Duitsland vaak ook te betalen met iDEAL, een handig alternatief voor het gebruik van de creditcard. Dit is een online betaalsysteem wat niet alleen in Nederland populair is maar ook in Duitsland steeds vaker gebruikt wordt.